Over Podozorg Losser & Oldenzaal

Onderdeel van Podozorg Nederland

Een betrouwbaar steunpunt

Podozorg Nederland is een moderne softfranchiseorganisatie voor zelfstandige podologie praktijken. Met deze bundeling van kennis en kwaliteit willen wij een toegankelijk, maar vooral betrouwbaar steunpunt (en keurmerk) vormen voor zowel patiënten als registerpodologen.

Strenge kwaliteitseisen

De aangesloten podologen voldoen aan strenge kwaliteitscriteria; als klant weet u zeker dat u bij een vertrouwd adres bent, waar de deskundigheid van de podoloog op een HBO niveau ligt. Podozorg Nederland werkt nauw samen met de deelnemers (Podozorg vestigingen) op het gebied van kwaliteit en bedrijfsvoering. De stichting LOOP beheert de registers van ingeschreven leden en alleen zij mogen zich ‘registerpodoloog’ noemen.

Werken volgens de podozorgformule

De registerpodologen die aangesloten zijn bij Podozorg Nederland werken in een nauw samenwerkingsverband volgens de podozorgformule, waarin de belangen van haar klanten centraal staan.

over-ons

Bedrijfsvoering

Controle op hygiëne, materialen en kennis

De eisen op gebied van kwaliteit en bedrijfsvoering moet door de aangesloten registerpodoloog worden voldaan. Zo wordt elke vestiging van Podozorg Nederland regelmatig gecontroleerd op hygiëne en milieu. Wordt er gekeken of zij werken met goede materialen en of de praktijkvoering op zijn plaats is. Tevens worden er regelmatig workshops georganiseerd om het kennisniveau verder te verdiepen. Door deze hoge eisen kunnen klanten (patiënten) verzekerd zijn van goede zorg voor hun voeten. En kunnen Podozorg registerpodologen klanten (patiënten) garanderen van korte wachttijden, een gedegen probleemgericht voetonderzoek, advisering op maat, snel geleverde therapiezolen van goede kwaliteit en de best mogelijke nazorg voor uw voeten.